søndag 10. april 2016

Vestbygd, Lødingen

Hei og hå.
I går var vi på en biltur til Vestbygd i Lødingen. Det var en så vakker dag og kameraet var med. Jeg må bare si det atter en gang, det er bra vakkert her i Nordnorge. Og for oss kystfolk trives vi ved havet.
Vestbygd ble for en stund siden filmet på Norge Rundt pga den håpløse veien og hvor folket der hadde satt opp humoristiske skilt langs veien som gjorde den til en attraksjon. Det var for tidlig på året (ikke nok telehiv) da vi var der i går, skiltene var ikke satt opp ennå, men kommer opp igjen nærmere sommeren.

Vi måtte jo signere i gjesteboka:-)


Det er vakkert i Vestbygd og verdt ett besøk.
Her er vi ved Offersøy feriesenter. Vi har bestemt oss for å leie rorbu her en helg i sommer.
Mot LofotenMot HamarøyaHer har vi funnet oss en idyllisk flekk nede ved fjæra hvor vi tente bål og spiste svartsvidde pølser og drakk kaffe. De eneste lydene var måsen som skvaldret, bjelleklang fra rein som beitet like ved og en og annen motordur fra båter som passerte.
Utsikten er Hamarøya, Stetind, Vestfjorden og Rinøy
Godt å være MiroJeg er veldig glad i å ta bilder og finner det ekstra morsomt å ta bilder av det som ikke er så helt perfekt lengre, det er enkelte ting som bare må fotograferes.
Så kommer man hjem og leker seg litt med redigering og kan få frem ulike stemninger  i ett bilde. Disse bildene tok jeg her på GryttingRedigert på instagramBare redigert i svart/hvitt


Små detaljer
Tusen takk for at du ville se på bildene mine, håper du koste deg på turen til Lødingen og turen i fjæra med meg.
Ha en god kveld:-)